Lekker in je vel zitten...

Gezond zijn betekent lekker in je vel zitten. Dit is waar we bij Leefstijlzorgteams aan werken. Je ontwikkelt echter af en toe verschillende gezondheidsklachten waardoor dit niet altijd lukt. De huidige zorg is erop ingericht dat de klacht wordt weggehaald en er vervolgens van uitgegaan wordt dat je weer gezond bent. Alhoewel het weghalen van de klacht belangrijk is kijken we bij Leefstijlzorgteams verder. Waar in jouw leven en leefstijl komt die klacht vandaan en hoe kunnen we jou helpen bij het verhelpen van de oorzaak van de klacht? Dit gaat niet om alleen een gezonde voeding en voldoende beweging maar ook naar een gezonde sociale omgeving, je mentale gezondheid en zingeving. Als al deze facetten van het leven kloppen zit je lekker in je vel.

EEN TEAM PROFESSIONELE POSITIEVE GEZONDHEID ZORGVERLENERS STAAN VOOR JE KLAAR

Eén klachtoorzaak kan voor verschillende klachten zorgen. Een te kort aan voedingstoffen kan je bijvoorbeeld uitgeput en je mentaal onzeker laten voelen. Een multidisciplinair zorgteam kan in dit geval uit een voedingsdeskundige, een psychosociale expert en een masseur bestaan. Op deze wijze pakken we het probleem van meerdere kanten aan en zorgen voor een spoedig herstel. Vervolgens kijkt ook elke Positieve Gezondheid Zorgverlener hoe je een toekomstige klacht gaat voorkomen.

UW  EIGEN ZORGVULDIG OPGESTELD BEHANDELPLAN

Een multidisciplinair zorgteam behandelt jou volgens je eigen behandelplan.

Na de behandelingen evalueer je het behandeltraject met de casemanager.
1. Intake/ Evaluatie

Wanneer je je aanmeldt bij Leefstijlzorgteams ontvang je een uitnodiging voor de intake met de casemanager. In de intake brengt de casemanager jouw leefstijl en klacht in kaart. Tevens doet de casemanager een evaluatie na het behandeltraject.
2. Behandelplan

Na de intake vormt de casemanager een team met Positieve Gezondheid Zorgverleners die voor jou relevant zijn. Samen stellen zij een behandelplan op die je klacht aanpakt vanuit verschillende invalshoeken.
3. Behandelingen

Na jouw goedkeuring gaan we van start met de behandelingen. Deze bestaan uit drie fases: Fase 1: Balans in het lijf. Fase 2: behandelen van klacht en oorzaak. Fase 3: de preventie.

Meer informatie?

Download hier de folder over Leefstijlzorgteams

IS LEEFSTIJLZORGTEAMS IETS VOOR U?

Cliënten worden van het kastje naar de muur gestuurd omdat de oplossing niet gevonden kon worden. Doordat we naar de oorzaak van de klacht op zoek gaan en een multidisciplinair aanpak hebben kunnen we veel klachten verhelpen. Door ons leefstijl advies zorgen we er ook meteen voor dat de klachten niet meer terugkomen of dat je andere gerelateerde klachten ontwikkelt.

Ook voor enkelvoudige klachten kun je bij de leefstijltherapeut terecht.

Jij...

  • bent al bij diverse artsen geweest maar nog niet van uw klachten af.
  • hebt een aantal klachten die misschien wel met elkaar te maken hebben maar misschien ook niet?
  • hebt te horen gekregen dat artsen niets meer voor jou kunnen doen?
  • bent bereid om ook je leefstijl onder de loep te nemen?
  • bent op zoek naar iemand die naar je luistert en je helpt jouw probleem aan te pakken op een nieuwe zorgwijze.

Dan ben je bij leefstijlzorgteams aan het juiste adres!

Neem contact op voor een afspraak